Sponsors

 

 


 

BELTONA: 25 jaar oud en springlevend

Beltona

             BELTONA SPORTSWEAR IS HELEMAAL VERNIEUWD!

BELTONA is betaalbare modieuze sportkleding. Dit Nederlands sportmerk, staat vooral bekend als pionier van het clubtenue voorzien het clublogo van voetbalclubs, hockeyclubs, volleybalclubs en andere sportverenigingen. BELTONA Sportwear is er voor mannen, vrouwen en kinderen en al decennia een begrip in de sportwereld.

TOPKWALITEIT & SPORTIEF
Het vernieuwde merk BELTONA SPORTSWEAR is in handen van ondernemers en sportliefhebbers Marcel Commers en Wim van Leeuwen. Samen zetten zij zich in met een team van professionals voor een sterk merk met betaalbare topkwaliteit, een uitstekende pasvorm van comfortabele stoffen in sportieve kleurcombinaties.

NIEUWE COLLECTIE
Laat je verrassen door BELTONA SPORTWEAR met de nieuwe veelzijdig sportieve collectie sportshirts, sportbroekjes, sporttassen, trainingspakken, sokken, regenjassen, playerjackets, kousen, sport/presentatiepakken en binnenkort zelfs bijpassende sneakers. Kortom een compleet outfit om in te winnen.

SPORTCLUBS & CLUBTENUE
Ontdek de collectie voor je eigen sportclub en laat je wensen vertalen in een standaard clubtenue of een custommade clubtenue. De mogelijkheden zijn ongekend en allemaal voorzien van het clublogo. Vraag de brochure aan of maak meteen een afspraak in de vernieuwde showroom en beleef het nieuwe BELTONA!  www.beltona.nl